180 g Jyttemel fra Irma (Glutenfri melblanding) 
80 g smør 
2 æggeblommer 
2 æggehvide 
100 g sukker (melis) 
1 spsk bagepulver 
5-7 spsk sødmælk (økomælk) 
200 g kirsebær (Moreller) 
Dejen kan laves i en blender. 
Smør og sukker blendes i blenderen. 
Blend æggeblommerne i én ad gangen og herefter skiftevis mælk og mel blandet med bagepulver. 
Pisk hviderne meget stive (det kræver tørre redskaber), og bland dem forsigtigt i dejen. 
Dejen fordeles i en smurt form (fx. fransk stor tærteform). 
De skyllede kirsebær tørres tørre, spredes over dejen og kagen sættes omgående i en forvarmet ovn (180°C) med varm luft i ca. 20-25 minutter. 
Tips: drys event. med lidt flormelis og server kagen, medens den stadig er varm. 
Dæk kagen med crémefraiche.