4 personer
 
500 gram skærefast tofu i 2,5 cm. tern
2 fed presset hvidløg
2 spsk  friskrevet ingefær
1 tsk  brun farin
⅔ dl  soyasauce (reduceret saltindhold)
150 gram sesam
1 spsk  majsmel
2 spsk  fuldkornsmel
0,5 dl  olie
 
Chili-dip:
2 spsk  sød chilisauce
2 spsk  limesaft
2 spsk  friskhakket koriander
200 gram tyk yoghurt naturel
 
Tofu lægges i et ovnfast fad med resten af ingredienserne. 
Retten skal trække i køleskabet i 2 timer, og drypper derpå godt af. 
Bland sesam med majsmel, fuldkornsmel i en stor skål. 
Tofuen hældes i skålen og dækkes med sesamblandingen. 
½ dl  olie opvarmes og tofuen ristes, til den er gylden, steg ikke alle ternene på én gang. 
Dryp af på fedtsugende papir. 
Lav chili-dip'en ved at røre ingredienserne sammen!