Logo

Tomat chutney med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg friske fuldmodne tomater skæres i småstykker
4-5 tørrede abrikoser uden sten skæres i stykker på 1/2 til 1 cm.
2 hele friske grønne chili
2 hele tørrede røde chili
2 1/2 cm. frisk ingefærrod skæres i juliennes på tværs
2 spsk olie
1/2 tsk panchpora
6 store fed hvidløg moses
1 teskefuld salt
75 g sukker
 
Opvarm olien i en svær gryde på middel blus.
Når olien er gennemvarm kommes panchpora i.
Lad krydderierne syde og springe i nogle få sekunder, men vær helt sikker på, at de ikke brænder på.
Kom så de hele røde chili i, rør en gang og tilsæt hvidløg og ingefær.
Steg krydderierne under omrøring i ca. 5 sekunder.
Kom nu tomater, salt og sukker i og lad det hele småkoge over middel til lavt blus, eller indtil væsken fordamper og blandingen begynder at blive tyk.
Dette kan vare 1/2 til 1 time.
Herefter kommes abrikosstykkerne og de hele grønne chili i.
Lad chutneyen småkoge ved lavt blus i endnu 10 til 15 minutter eller indtil den bliver tyk, klæbrig og skinnende.
Chutneyen serveres lunken til hovedretter.
De hele krydderier spises normalt ikke.
Retten kan opbevares et par dage i køleskabet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær- og balsamicofromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os