Logo

Tomat og blommerelish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 kg tomater
300 g blommer uden sten
275 g rørsukker efter smag
5 dl hvidvinseddike
1 løg
50 g ingefær
150 g rosiner
4 fed hvidløg
1 citron
1/2 spsk spidskommen
2 cm kanelbark
20 g salt
 
Skær tomaterne i kvarte, skær blommekødet i mindre stykker, hak løg og
hvidløg.
Vask citronen og skær den gule skal tyndt af, pres saften.
Kog alle ingredienser ved svag varme ca. 1 1/2 time til relishen får en
grødet konsistens.
Smag til med salt, kom den på skoldede glas. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med smuldredejEn smuldredej er simpel og kan laves hurtigt. Dejen bliver ekstra sprød, hvis overfladen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os