Logo

Tomatchutney - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

450 g løg, finthakkede
1800 g tomater, flåede og hakkede
3 dl malteddike
275 g stødt melis
15 g salt
1 tsk cayennepeber
25 g tørsennep
1 spsk allehånde, der pakkes ind i klæde så det kan fjernes igen

Kom løg, tomater, eddike, sukker og salt i en stor skål og bland godt.
Læg plastfilm over og sæt i ovnen ved 100% i 10 minutter.
Drej skålen hvert 5 minut.
Fjern plastfilmen og tilsæt cayennepeber og sennep.
Læg den lille pose med allehånde i chutneyen.
Stil skålen tilbage i ovnen i endnu 1 minut ved 100%.
Fjern posen med allehånde og lad chutneyen køle af.
Hæld den på glas og sæt låg på.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletærte med makronerBrug sæsonens æbler eller pærer til den skønne kage. Se opskrift til 6 personer på 45 min.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os