Logo

Tomatmarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g røde eller grønne tomater
revet skal og saft af 1 citron
1 kg syltesukker
 
Skold og flå tomaterne.
Fjern stilken, og skær tomaterne i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne i en rustfri gryde, og kog dem i 5 minutter (røde tomater) eller 10 minutter (grønne tomater) under omrøring.
Tag gryden af varmen.
Skum marmeladen, og lad den stå i 15 minutter.
Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til.
Opbevares koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladeparfait med hyldebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os