Logo

Tortilla chips 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Totopos

8 tortillas
olie til friturestegning
2 tsk salt
4 spsk reven parmesanost, eventuelt
1/2 tsk cayennepeber, eventuelt

1. Skær tortillaerne i fire dele, som derefter skæres halvt igennem, så man får otte trekanter.
2. Varm olien op til knap 200° og frituresteg dem til de er blevet lysebrune. Rør lidt rundt i dem af og til og sørg for, at alle tortillas bliver jævnt brune over det hele.
3. Læg dem til afdrypning på fedtsugende papir og drys dem med salt og eventuelt reven parmesanost og cayennepeber.

Serveres kolde sammen med Guacamole eller en chili-sauce.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber bagte, med jordbærcremeSpændende ret med rabarber der drysses med kanel og bages i ovnen, samt en lækker...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os