Logo

Tortilla-kræmmerhuse med spegeskinke, grønt og jordnøddecréme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kræmmerhusene skal fyldes i sidste øjeblik, men alt tilbehøret kan tilbere­des på forhånd. - 8 personer - ude i naturen
 
4 hvedetortilla
16 skiver spegeskinke
100 g parmesan
2 håndfulde babyspinat
2 auberginer
2 spsk extra jomfruolivenolie
salt, hvid peber
 
Jordnøddecreme:
150 g peanutbutter
1 dl vand
Citronsaft
Salt
Bagepapir til kræmmerhuse.
 
Jordnøddecreme: Kør ingredienserne i en blender og smag til med citronsaft og salt.
 
Skær auberginerne i aflange skiver, bred dem ud på bagepapir, pensl med olivenolie og drys med salt og peber.
Bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 25 minutter
 
Skær tortillaerne i 4 stykker, som en lagkage.
Høvl parmesanen til spåner
Læg på hvert tortillastykke en skive aubergine, en skive spegeskinke, nogle spåner parmesan, lidt babyspinat og en skefuld jordnøddecreme. Rul til kræmmerhuse og pak den nederste del ind i papir.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her