Logo

Traditionelle rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(ca. 1 1/2 liter)
1 kg rødbeder
3/4 liter eddike
375-500 g sukker
1 tsk flydende Atamon.

De vaskede rødbeder koges i letsaltet vand (1 spsk salt pr. liter vand) 1/2-1 time afhængig af størrelsen. Det kogende vand hældes fra. Gryden stilles straks under rindende, koldt vand indtil rødbedeme er kolde. Den bratte temperaturforandring giver rødbederne et "chok", hvorved cellerne sprænges og rødbederne- bliver møre. Rødbederne flås, skæres i skiver og lægges i Atamonskyllede glas. Eddike og sukker gives et opkog. Atamon tilsættes. Lagen hældes over rødbedeskiverne og glassene lukkes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os