20 stykker 
 
25 g gelatinepulver 
3 dl vand 
500 g sukker 
½ tsk citronsyre 
1 spsk rosenvand 
¼ tsk rød frugtfarve 
50 g flormelis 
½ tsk tvekulsurt natron 
 
Drys gelatinen i vandet i en lille skål og stil skålen over en gryde med simrende vand. 
Lad blandingen opløses. 
Kom sukker og citronsyre i en gryde og tilsæt den opløste gelatine. 
Lad blandingen simre over svag varme i 10 minutter. 
Tag gryden af varmen og rør rosenvand og rød frugtfarve i. 
Lad blandingen køle af, inden den hældes i en olieret 20 cm lav firkantet form. 
Stil til afkøling natten over. 
Bland flormelis og tvekulsurt natron. 
Skær turkisk delight ud i rudeformer og vend dem i sukkerblandingen . 
 
Pr. stykke: kJ 480; protein 1 g; fedt 0 g; kulhydrat 29 g