600 g  lammekoteletter
1 tsk  tørret oregano
1 tsk  tørret timian
½ tsk  stødt spidskommen
½ tsk  stødt kanel
3 spsk  olivenolie
 
Tabouleh 
3 dl  bulgur
6 dl  grønsagsbouillon
2 peberfrugter (rød og gul)
1 lille agurk 
 salt
1 bdt  forårsløg
1 spsk  citronsaft
 citronskal af ¼ økologisk citron
2 spsk  olivenolie
1 bdt  frisk mynte
1 bdt  frisk koriander
 
Tilbehør: 
 Grillede pitabrød
Læg de optøede lammekoteletter i en marinade af oregano, timian, spidskommen, kanel og olivenolie, og lad dem trække mindst 1 time i køleskabet.
Kog bulgur i grønsagsbouillon ca. 12 minutter for svag varme og under 
låg. 
Halver peberfrugterne, fjern kernerne og tryk dem flade. 
Grill peberfrugterne på skindsiden, til skindet er mørkt og bobler op. Læg peberfrugterne til afkøling 5 minutter i en pose, træk skindet af og skær dem i strimler.
Skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne og skær den i skrå 
skiver. 
Drys agurkeskiverne med groft salt og læg dem til afdrypning et kvarter i en sigte. Skyl og dup tør. Snit forårsløgene.
Rør bulguren sammen med citronsaft, reven citronskal og olivenolie. 
Kom peberfrugt, agurk og forårsløg i og smag til med ekstra salt og peber.
Drys salaten med mynte og koriander blade.
Grill lammekoteletterne 2-3 minutter på hver side og krydr med salt og 
peber.
Grill pitabrødene på hver side, skær dem i mindre stykker og spis dem 
til lammekoteletterne sammen med tabouleh.