Logo

Ungarsk risret i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
700 g mellemskært oksekød
2 grønne peber
2 dl ris
4 dl vand
3 spsk revet parmesanost
1 spsk mild paprika
salt

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i terninger og kom dem i stegesoen. Drys salt og paprika over. Halver peberfrugterne og skær dem i stimler og læg dem på kødet. Drys risene over og hæld vandet ved. Kom salt på og bland det hele i stegesoen. Steges ved 220 º i ca. 1 1/2 time.

Ca. 15 minutter inden retten er færdig drysses parmesanosten oven. Lige inden servering drysses der med lidt paprika over retten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!