Logo

Urteris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tsk sennepsfrø
50 g forårsløg finthakket
150 g gulerødder finthakkede
25 g rå ris
2 dl bouillon (½ terning+vand)
 
Kom ris, sennepsfrø og de finthakkede grønsager og bouillon i en gryde. Kog blandingen i ca. 15 min. med låg på gryden.
Sluk for blusset og lad urterisene hvile 10 min.
Smages herefter til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her