Tomatsauce: 
½ broccoli 
1 løg 
1 tsk timian 
1 tsk peber 
1 spsk olie 
1 ds flåede tomater 
1 tsk rosmarin 
1 tsk oregano 
1 tsk salt 
 
Hvid sauce: 
25 g margarine 
½ l mælk 
½ tsk reven muskatnød 
½ tsk peber 
2 spsk hvedemel 
200 g reven ost (fx. mozzarella) 
1 tsk salt 
 
Pasta: 
250 g lasagne plader
Tomatsauce: 
Hak løg og skær broccoli "buketterne" fri af "stilken" Steg løget i kort tid i olie og tilsæt broccoli. Tilsæt flåede tomater og krydderier. Mængden af krydderier kan varieres hvis dette ønskes. Lad saucen småkoge mens den hvide sauce tilberedes. 
Hvid sauce: 
Smelt margarine og tilsæt hvedemel. Hæld mælken i lidt efter lidt mens der røres godt. Tilsæt salt peber og muskatnød. Tilsæt reven ost. 
Smør en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp på siderne. Hæld først hvid sauce i, læg herpå lasagne plader, hvid sauce tomatsauce og plader lægges herefter i fadet i denne rækkefølge. Afslut med hvid sauce.