Logo

Vingelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g sukker
2 dl vand
16 blade husblas
1 l. æblemost
½ dl sherry
½ citron
Tilbehør: Cremesauce
 
Sukkeret koges sammen med 1 dl vand og afkøles.
Hus­blasen lægges i en skål med 1 dl vand og smeltes over vandbad.
Æblemost, sherry og saften af ½ citron kommes i sukkervandet.
Den opløste husblas røres i og geleen kommes i en form, der først er fugtet og dernæst bestrøet med sukker.
Serveres med cremesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her