Logo

Vinsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer,
50 g sukker,
½ tsk revet muskat,
safran,
6 dl hvidvin,
1 kanelstang,
½ tsk revet ingefær.
Tilbehør: Smørristede hvedebrødstern.

Æggeblommerne piskes med sukker og muskat. Safran stødes i en morter og opløses i lidt vin.
Vin, safran, kanel og ingefær kommes i en gryde. Blandingen koges ved jævn varme.
Lige før vinblandingen koger, tages den af varmen. Kanelstangen tages op.
Lidt af vinblandingen piskes langsomt i æggemassen. Æggeblandingen kommes tilbage i gryden under stadig omrøring.
Vinsuppen varmes langsomt op under omrøring, til den er fint jævn og godt varm (min. 75°C). Serveres varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her