Logo

Vinsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer,
50 g sukker,
½ tsk revet muskat,
safran,
6 dl hvidvin,
1 kanelstang,
½ tsk revet ingefær.
Tilbehør: Smørristede hvedebrødstern.

Æggeblommerne piskes med sukker og muskat. Safran stødes i en morter og opløses i lidt vin.
Vin, safran, kanel og ingefær kommes i en gryde. Blandingen koges ved jævn varme.
Lige før vinblandingen koger, tages den af varmen. Kanelstangen tages op.
Lidt af vinblandingen piskes langsomt i æggemassen. Æggeblandingen kommes tilbage i gryden under stadig omrøring.
Vinsuppen varmes langsomt op under omrøring, til den er fint jævn og godt varm (min. 75°C). Serveres varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her