1 tsk  gær
2 dl  lunkent vand
½ tsk  honning
½ tsk  salt
3 spsk  olie
1 tsk  knust herbes de provence
100 g  grahamsmel
150 g  hvedemel
100 g  hakket løg
200 g  porrer i ringe
1 fed knust hvidløg
3 spsk  olie
200 g  champignons i skiver
50 g  revet parmesan
1 tsk  salt
½ tsk  peber
Gæren udrøres i vandet, honning, salt, olie og krydderurter røres i. Grahamsmelet tilsættes, og dejen trækker ca. 15 min.
Hvedemelet røres i dejen lidt ad gangen. 
Æltes grundigt igennem og vendes i 1 spsk  olie. 
Dejen stilles tildækket til hævning et lunt sted 6-8 timer - eller køligere 1 døgns tid.
Dejen æltes let igennem og deles i 8 stykker á 15 cm i diameter. 
Pizzaerne sættes på bageplade og forsynes med fyld.
Fyld:
Svits løg, porrer og hvidløg i 2 spsk   olie i 8-10 min. 
Champignonerne tilsættes. Simrer endnu 5 min. 
Drys med salt og peber og fordel fyldet på pizzaerne. 
Drys med parmesan.
Bag i 225º varm ovn i ca. 15 min.