4 dl  cremefraiche 18 % 
2 dl  græsk yoghurt 
1–2 spsk  sukker 
3–5 tsk  groft salt 
300 g  bladselleri 
300 g  grønne vindruer 
300 g  æbler, gerne røde 
60 g  valnøddekerner 
 
Pynt: 
Bladselleriblade 
Valnøddekerner 
Vindruer 
 
Smag cremefraiche og den græske yoghurt til med sukker og salt. 
Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler. 
Gem pæne blade til pynt
Halver vindruerne og fjern kernerne, eller køb stenfri druer.  
Gem pæne druer til pynt 
Skær æblerne i små tern. 
Tag lidt valnøddekerner fra til pynt. 
Hak resten groft, evt. læg dem i en plastpose og knus dem med hånden. 
Bland fyldet i dressingen. 
Lad salaten stå koldt i mindst ½ time. 
Anret og pynt salaten med selleriblade, druer og valnøddekerner.
 
Tips: Dette er en fedtfattig og velsmagende waldorfsalat.