Logo

Wasabi kartoffelmos med stegt laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 laksefilet a ca. 175 g
1 kg kartofler
125 g smør
1 dl piskefløde
2 dl sødmælk
1/2 spsk wasabipulver + 1/2 spsk vand
havsalt

Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt vand. Kog mælk og fløde op.
Mos kartoflerne, tilsæt koldt smør, fløde, mælk og wasabi. Kom evt. kartoffelmosen tilbage på panden. Hold den varm der. Steg laksefileterne på begge sider. Hold dem varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!