Logo

Wasabi-laks på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

450 g laks,
2 tsk wasabi (japansk, grøn peberrod),
2 tsk flydende honning,
2 tsk sesamfrø,
1 citron,
frisk koriander.
Desuden: 8 bambusspid, der har ligget i blød i vand.

Skær laksen i mundrette stykker og sæt disse på bambusspiddene.
Bland wasabi og honning.
Læg spiddene på et ovnfast fad og pensl dem grundigt med wasabi-blandingen.
Steg laksespiddene i ovnen ved 175ºC i ca. 15 min.
Rist sesamfrøene på en tør stegepande og drys dem over laksen.
Garner med små citronbåde og koriander.

Tips: Denne ret er velegnet som forret eller som en let frokost ledsaget af en grøn salat med lidt balsamico.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugt og nødde yoghurtfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!