750 g  hvid fiskefilet uden ben i 2 cm. tern 
½ dl  mælk 
30 g  smør 
salt efter smag 
2 tsk  citronskal fintrevet 
3 skiver bacon uden svær 
4 hårdkogte æg finthakkede 
 
Dej 
3 dl  hvedemel 
1 ¼ dl  fint havremel 
100 g  smør i tern 
1 knsp. Salt 
vand og citronsaft 
 
Sammenpisket æg til pensling 
 
Ovnen forvarmes til 180ºC.
En 23 cm. tærteform pensles med smeltet smør eller olie.
Kom fiskefiletter, mælk, smør, salt og citronskal på en stor pande, og lad det simre under låg i 8 minutter.
Tag det fra varmen.
Rist baconskiverne sprøde og hak dem fint.
Rør æg og bacon sammen med fisken, og hæld det i en smurt tærteform.
Dej:
Bland hvedemel, havremel, smør og salt i køkkenmaskine til det har en 
grynet konsistens.
Tilsæt vand og citronsaft for at samle dejen.
Læg den koldt 10 minutter, inden den rulles ud.
Dejen udrulles mellem to stykker bagepapir, så den kan dække 
tærteformen.
Kanten af formen fugtes med æg og fiskefyldet dækkes med dejlåget.
Pensles med æg og bages i 30 minutter.
  
Tips: Traditionel engelsk ret