Logo

Amokka müsli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 slags øko-kornflager (spelt­h, havre, hvede, byg, emmerkorn)
400 g tørret frugt (abrikoser, ­dadler, æbler, figner o.s.v.)
600 g nødder (hassel og pistacie)
250 g græskarkerner
150 g mørk chokolade
200 g Muscovadosukker
2 dl ahornsirup
 
Kornflagerne ristes ved 150ºC i 20 minutter.
Muscovado sukker smuldres i de varme flager og afkøles.
Nødderne ristes gyldne i ovnen og hakkes groft.
Græskarkernerne ristes i 20 minutter, overhældes med ahorn­sirup og afkøles.
De tørrede frugter hakkes groft og det hele blandes med groftrevet chokolade.
Spises på Øllingegård øko-yog­hurt, der er den bedste yoghurt!

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GranolaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med æg og tomatDisse tarteletter med sprød salat, æg og tomat er perfekt til en let frokost eller som en...
• Hjemmelavet müesliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os