Logo

Bagel med æg og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne bagel med æg, bacon og flødeost kan spises som morgenmad, eller til frokosten. Er simpel at lave, men smager dejligt.

 

4 bagels
2 tomater
1 rødløg
200 g flødeost fx Philadelphia
salatblade
stegt bacon
3 fint hakkede hårdkogte æg
½ spsk mayonnaise
salt
peber

Rør æg og mayonnaise sammen.
Del brødene og rist dem nogle minutter i ovnen.
Smør osten på den underste del af brødet og læg salat, skivede tomater, æglmayonnaiseblandingen og bacon over
Pynt med fint skivede løg og krydr med salt og peber
Læg den øverste del af brødet ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?