Logo

Bagel med æg og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne bagel med æg, bacon og flødeost kan spises som morgenmad, eller til frokosten. Er simpel at lave, men smager dejligt.

 

4 bagels
2 tomater
1 rødløg
200 g flødeost fx Philadelphia
salatblade
stegt bacon
3 fint hakkede hårdkogte æg
1/2 spsk mayonnaise
salt
peber

Rør æg og mayonnaise sammen.
Del brødene og rist dem nogle minutter i ovnen.
Smør osten på den underste del af brødet og læg salat, skivede tomater, æglmayonnaiseblandingen og bacon over
Pynt med fint skivede løg og krydr med salt og peber
Læg den øverste del af brødet ovenpå.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grundregler for kolesterolfattig morgenmadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast FlorentineÆg Florentine Toast er en god morgenmad eller brunchopskrift som også kan serveres med...
• Hjemmelavet nutellaOpskriften her vil garanteret vække glæde hos børn og barnlige sjæle. Nyd som smørepålæg...
• HonningbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os