Logo

Blåbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en utrolig nem men lækker hjemmelavet sirup med blåbær. Brug siruppen i en græsk yoghurt, på pandekager, eller i desserten.


300 g friske blåbær
1 dl vand
200 g sukker

*

 
Blend blåbærrene til puré.
Lad vandet, sukkeret og pureen koge under omrøring i 10-12 minutter.
Den afkølede sirup hældes gennem en si.
Sirup skal opbevares i køleskabet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MüsliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt grapefrugt med mandlerEn nem hverdagsdessert eller luksus-morgenmad
• Møllehjul bagtNemme boller kaldet møllehjul, som smager fantastisk nybagte med et lag smør. Kan bruges...
• Lun æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os