Logo

Blåbærsyltetøj uden konserveringmiddel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Det er overraskende let at lave syltetøj. I denne opskrift på syltetøj med blåbær skal der blot bruges tre ingredienser. Hurtigt og nemt. Prøv syltetøjet til morgenmaden eller på nybagte boller. konserveringsmiddel


2 l blåbær
1/2-1 dl vand
500-750 g sukker


Skyl eventuelt bærrene og rens dem.
Kog blåbær i ca. 10 minutter under låg sammen med vandet.
Træk gryden fra varmen.
Tilsæt sukkeret, lidt af gangen, og rør forsigtig så at det bliver blandet
godt med bærrene.
Træk igen gryden fra varmen.
La det stå en stund og fjern eventuelt skum.
Øs syltetøjet på rene, varme glas og sæt låg på med det samme.
Opbevares kølig.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølseret, bondekonensHer er opskriften på en spændende ret til blandt andet morgenmad eller brunch. Retten er...
• Brød eller boller opskiftBrød eller boller kan spises som tilbehør til en hovedret, som snack eller til morgenmad...
• Røræg i skalHvis du vil servere røræg for gæsterne til brunch eller morgenmad, så prøv denne sjove ide...
• Rabarber i egen sorbet med limecreme og florentinereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os