Logo

Boghvedegrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boghvedegrød

Prøv at skifte havregrøden ud med den fynske boghvedegrød - bare en gang i mellem!

Passer til 2 portioner


# Ingredienser

8 dl sødmælk
100 g boghvedegryn
½ tsk salt
Tilbehør: sirup og smør


* Tilberedning

Kog først lidt vand i gryden, bring herefter mælken forsigtigt i kog.

Tilsæt boghvedegryn under omrøring og få igen gryden i kog.

Småkog boghvedegrøden ca ½ time, rør ofte i gryden.

Tilsæt salt, så grøden bliver jævn.

Server grøden med smør og sirup til "hullet i midten".

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 9.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1333316-02-2022 11:06:31 madABC.dk
Hej Carsten. Opskriften passer til 2 portioner.
1333215-02-2022 18:09:47 Carsten
Fin opskrift. Er det til en person eller fire personer?

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her