4 stk italienske ciabatta-brød (halveres)
500 gram friske champignon i tynde skiver
1 håndfuld friske basilikumblade
cheasyfløde
balsamicoeddike
olivenolie
salt & peber
parmasanost
evt. kapers el. finthakkede sorte oliven
Ciabattabrødende halveres og smøres med olivenolie.
De sættes i ovnen ved ca. 200ºC og bages i 3-5 minutter (til de virker sprøde og olien er optaget).
De rensede og skivede champignon ristes i fedtstof på en pande, basilikum og evt. kapers/ oliven tilsættes.
Derpå hældes lidt balsamicoeddike over og blandingen koges op.
Tilsæt lidt fløde, så det giver en cremet konsistens (Det må ikke være en flydende sauce!!).
Derefter smages til med salt og peber og blandingen lægges på de ovnristede ciabatta brød.
Derefter strøs med parmesan og brødene bages ved 200ºC til parmesanen er gylden! Pyntes evt. med en skive tomat og/ eller basilikum!
Retten kan med stor succes serveres til brunch evt. sammen med regulære bruchetta! Den gør også altid stor lykke som snack og vegetarer elsker den!