Logo

Gaffelboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 g gær
7 dl vand
6 dl hvedemel
3 dl grove havregryn
2 tsk salt
1-2 spsk rørsukker

Dette fladbrød er ofte ganske vellykket og kræver meget lidt arbejde.

Brødet kan bruges til pita, idet der naturligt opstår et luftrum, eller blot til morgenmad eller brunch.
Dejen sættes natten over og røres blidt om morgenen.
Ingen æltning er påkrævet.
Klask dejen op på bagepapir i små portioner og bag den i 15-20 minutter ved 220°C.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprød mysliLav din egen mysli til morgenbordet, det vil helt sikkert vække lykke. Lav evt. en...
• Hjemmelavet müesliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vitaminbrød - diabetikerLav en wrap af salatblad med revet gulerod – også dit barn vil elske det. Ide til lækker...
• TivolibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!