Logo

Hirsegrød med søde bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl (ca. 200 g) hel hirse
6 dl sojadrik med vanilje og calcium
1/2 pose optøede blandede bær
3 spsk sukker eller honning

Hirsen skylles grundigt før brug.
Koges op under svag varme og koges 5 minutter under omrøring.
Låget lægges på gryden der pakkes ind i et tæppe.
Lad grøden stå og hygge sig en halv til hel time.
Grøden bringes i kog og koger nogle minutter.
Bær og sukker blandes og serveres til grøden.
Lav bare en god portion da resten kan koges op med mere sojadrik og spises næste dag.
Hirse købes hele eller som gryn. Den anvendes mest til grød, men kan også bruges som tilbehør til retter.
De hele korn skal koges en halv time i rigeligt vand.
Hirse har tendens til at koge ud og få en grødagtig konsistens. Husk altid at skylle kornene godt inden de bruges.

Tips: Almindelig mælk kan også bruges i stedt for soyamælk
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommemarmelade med amarettoDet er super lækkert at lave sin egen marmelade. Her er en opskrift på en super nem...
• Poppy Seed Roll - BirkesrulleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller med All-Bran flakesEn god start på dagen starter ved morgenbordet. Prøv disse morgenboller med All-Bran...
• Chokolade-mums med nøddekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os