Logo

Skinketoast - brunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pose pulver til hvid sauce
1 ½ dl mælk
125 g friske champignon
125 g kogt skinke tykt skåret
1 dl cremefraiche
4 skiver landbrød
smør
hvid peber
evt. persille

Lav saucen efter opskriften på pakken.
Rens de friske champignon og skær dem i skiver.
Skær skinken i firkanter.
Kom begge dele i saucen og lad det småkoge i 5 minutter.
Tag kasserollen fra varmen og rør ½-1 dl creme i.
Saucen må ikke blive for tynd.
Rist brødet i smør på en pande.
Fordel skinkeblandingen over.
Drys med peber.
I stedet for skinke kan man bruge tunge eller pålægsrester.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her