Logo

Skinketoast - brunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ pose pulver til hvid sauce
1 ½ dl mælk
125 g friske champignon
125 g kogt skinke tykt skåret
1 dl cremefraiche
4 skiver landbrød
smør
hvid peber
evt. persille

Lav saucen efter opskriften på pakken.
Rens de friske champignon og skær dem i skiver.
Skær skinken i firkanter.
Kom begge dele i saucen og lad det småkoge i 5 minutter.
Tag kasserollen fra varmen og rør ½-1 dl creme i.
Saucen må ikke blive for tynd.
Rist brødet i smør på en pande.
Fordel skinkeblandingen over.
Drys med peber.
I stedet for skinke kan man bruge tunge eller pålægsrester.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her