Logo

Tips: Meloner til brunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Al slags frugt er god til brunch, men mange vil især forbinde melon med dette måltid. Heldigvis har vi efterhånden mange at vælge imellem.
Melon spises oftest naturel. Har en sød eller neutral smag, er normalt meget saftig og forfriskende, og er derfor velegnet som afrunding på en god brunch. Melon kan serveres afkølet eller tempereret.
De mest almindelige melontyper i Danmark er følgende:
+ Netmeloner er ret store, kuglerunde frugter, med et karakte­ristisk, skurvagtigt netværk på hele overfladen. Farven er gullig.
+ Honningmelon er mindre end netmelon og let tilspidset i enderne. Overfladen er glat eller langstribet. Visse tidlige sorter er gullige, mens sene sorter ofte er mørkegrønne i skallen.
+ Cantaloup er mindre end honningmelon, 10-15 cm i dia­meter, men ligner i øvrigt honningmelon meget. Cantaloup eller honningmelon er de bedst egnede hvis man vil lave melonbåde med skinke.
+ Ogen-melon er den mindste type. Formen er rund med stribning fra stilk til blomsterende. Farven er gulgrøn.
+ Vandmelon er stor, ofte meget stor, rund og med glat overflade. Farven er kraftig mørkegrøn, kødet rødligt med mørke kerner.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her