Logo

Æ´kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. sødmælk
100 g margarine eller smør
60 g gær
1 tsk salt
3 tsk sukker
3 tsk kardemomme
1 1/2 dl yoghurt eller cultura
250 g sigtemel
250 g flormel
1 sammenpisket æg
 
Mælk og margarine lunes og gæren smuldres heri.
Blandes sammen med de øvrige ingredienser, idet de to slags hvedemel tilsættes
gradvis (dejen må ikke blive for fast).
Æltes godt igennem og hæver lunt under et klæde til dobbelt størrelse.
Dejen slås ned, æltes atter igennem og formes til 8 små aflange brød.
Efterhæver ca. 10 minutter på bagepladen, pensles med pisket æg og bages
ved 225ºC i ca. 15 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagte grønsager med krydret ostedrysNemt tilbehør til for eksempel svinemørbrad, med kartofler, aubergine, gulerødder,...
• Nye danske kartofler til nytårstorskenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Broccolisalat med majs og peberfrugtDenne salat med broccoli og majs er hurtig og nem at lave. Retten vil stå godt som...
• Appelsiner i karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os