1 ½ dl salatolie 
4 spsk hvidvinseddike 
2 spsk citronsaft 
2 tsk sukker 
2 tsk basilikum 
salt 
peber 
6 golden Delicious æbler 
2–3 zucchini (1 kg) 
1 spansk løg 
1 stor grøn peberfrugt
Rør olie, eddike, citronsaft, sukker, basilikum samt salt og peber sammen i en salatskål. 
Skyl æblerne, skær dem i kvarte, fjern kernehuset og skær frugtkødet i tynde skiver, der vendes grundigt i marinaden. 
Smag på marinaden; den må ikke være for sur. 
Skyl zucchini og skær dem i tynde skiver. 
Pil løget og skær det i tynde ringe. 
Rens peberfrugt og skær den i tynde strimler. 
Vend alle ingredienser i salatskålen. 
Dæk salaten til og stil den i køleskabet, til den skal spises – mindst 15 minutter. 
Bland salaten lige før, den skal serveres.