Logo

Æblemos med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g æbler
1-2 spsk friskrevet peberrod
 
Skræl æblerne og skær dem i både.
Skær kernehuset ud.
Kog dem i en tykbundet gryde med 2 spsk vand under låg ved svag varme,
til de er meget møre.
Findel dem på blender eller gnid mosen gennem en sigte eller pisk den glat.
Smag den til med reven peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her