Logo

Æbler i calvados

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store spiseæbler
50 g margarine
1 dl calvados
 
Vask og del æblerne, fjern stilk, blomst og kernehus og skær dem i både.
Arranger æblerne smukt i et velsmurt ovnfast fad og sæt det i ovnen ved
250ºC i ca. 10 min.
Hæld calvados over.


Tips: Specielt godt til fasan. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her