Logo

Æbler og svesker i hyldebærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store syrlige æbler
3 dl stærk hyldebærsaft
saft fra 1 citron
250 g store , stenfri svesker

Skræl æblerne og udstik kernehusene. Skær æblerne i centimetertykke ringe.
Bring 2 dl hyldebærsaft i kog med halvdelen af citronsaften. Læg æbleringene i, lad saften koge op og tag gryden fra varmen. Lad æblerne køle af og trække i saften.
Bring 1 dl hyldebærsaft i kog med resten af citronsaften. Læg sveskerne i, giv også dem et opkog og lad dem køle af og trække i lagen indtil servering.
Serveres til dyrevildt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her