1 ½ dl (120 g) vilde ris 
150 g pasta (fx. konkylier) 
3 æbler 
2 små avocadoer 
1 pk. vårsalat (ca. 100 g) 
80 g frisk gedeost 
4 skiver godt brød 
 
Marinade: 
2 spsk æblecidervineddike 
1 spsk citronsaft 
2 spsk valnøddeolie 
1 tsk rørsukker 
salt og peber
  
Ris og pasta koges efter anvisning og afkøles. Pastaen kan spules med 
koldt vand. 
Marinaden røres sammen og smages til med salt og peber. 
Æblerne skæres i meget tynde skiver. 
De vendes i marinaden. Ris, pasta og vårsalat vendes i. 
Gedeosten smøres på brødet. Brødet stilles i en 200ºC varm ovn, indtil 
det tager lidt farve (ca. 12 min.). 
Salaten fordeles på 4 tallerkener med brød og ½ avocado til hver.