Logo

Ølsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl vand
2 dl pilsner eller hvedeøl
25 g koldt smør
1/2 dl fintsnittet persille

Kom øl og vand i gryden og lad den koge ind til ca. 3/4 dl
Pisk smør i og smag til med salt og peber.
Vend persille i.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AspargestærteTærte af butterdej med grønne asparges og bacon. Skøn tærte der både kan serveres til...
• MoutardesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Boeuf bourguignon med champignonHer er et lækker gryderet, der oprindeligt stammer fra Frankrig. Retten er let at lave og...
• Ananasfromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os