Logo

Østershatte, ristede i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g østerhatte
2-3 spsk oliemargarine
salt
 
Østershattene rengøres ved at det groveste af stokkene fjernes og de flåes evt. (fra stilkenden fjernes "huden" ved at trække den væk fra stilkenden). Østerhattene deles i passende stykker - dette gøres nemmest og pænest ved at rive dem i stykker fra yderkanten ind mod stilkkanten - altså på langs af lamellerne.
Oliemargarinen hældes i en plastpose og østershattene kommes i posen, hvorefter de forsigtigt vendes rundt så der kommer lidt oliemargarine på alle stykkerne.
Herefter hældes de ud på en bageplade der er beklædt med bagepapir. De fordeles så de ikke ligger ovenpå hinanden.
Der drysses lidt fint salt over og pladen sættes i ovnen ved 200ºC (gerne varmluft) i 10-20 min. (alt efter mængde og størrelse) til østershattene er møre og lidt sprøde i kanterne.
Serveres som tilbehør til en god (hakke-)bøf.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?