Logo

Aïoli med sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggeblommer
2 1/2 dl solsikkeolie
2 tsk fransk sennep - gerne Dijon
4 fed hvidløg
2 spsk presset citron
1/2 tsk salt
hvid peber
 
Tag æggeblommer, sennep, presset hvidløg og salt i en bolle.
Rør olien i dråbevis og til slut i en tynd stråle.
Smag til med citron og peber.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tapanade af soltørrede tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsalat med poussinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tzatziki - græsk salat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med ost og tomater samt Abrikosis med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os