Logo

Agurkekanapeer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 salatagurk

salt
peber
citronsaft
cremefraiche

kaviar
rejer
lakse- eller skinkestrimler på.
dusk grønt

Skær en salatagurk i skiver og del skiverne i halve.

Læg dem som stjerner på portionstallerkener.

Kom en lille portion salt-peber-og citron tilsmagt cremefraiche på og kom henholdsvis kaviar, rejer og lakse- eller skinkestrimler på.

Kom en dusk grønt på toppen og server straks efter.
Godt til Buffet

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julesalat med rødbede og æbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tigerrejesalat med papaya og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KartoffeltærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjertekage dækket med "kys"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os