Logo

Agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 1/2 dl cremefraiche
3 spsk persille, friskhakket
2 spsk løg, hakket
1 tsk groft salt
Peber, friskkværnet
Fyld: 1 agurk i terninger (ca. 450g)

Bland cremefraiche med persille og løg.

Smag dressingen til med salt og peber. 
Bland agurketerningerne i dressingen.

Servér fx agurkesalaten til stegt lammekød og oksekød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnøddesalat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikossmørAbrikossmør er en dejlig sød smør, som kan give lidt kolorit på brødet.
• Æblegelé med kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os