Logo

Agurkesalat med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 agurk
1 dl cremefraiche eller kvark
1/2 dl mælk
2 spsk eddike
1 tsk sukker
1/2 tsk salt
1/2 tsk paprika

Agurken skylles, flækkes to gange på langs og snittes i små stykker. Kvark eller cremefraiche røres med mælken, krydres og blandes med agurkestykkerne. Salaten kan lægges på grønne salatblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baconbønner - Bønner i baconsvøbHurtigt og nemt tilbehør med bønner og bacon, der ikke kræver meget. Men smager dejligt.
• Nemt brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Broccoli- salatBroccolisalaten her er let at lave og smager glimrende. Salaten står godt til kødretter...
• Appelsinbudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os