Logo

Agurkesalat med palmehjerte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 agurk
3 tsk salt
1 glas Paradiso palmehjerter i ringe

Dressing:
1 spsk rødvinseddike
2 spsk sukker
1 spsk olivenolie
1 tsk Paradiso sambal oelek

Agurken skylles, deles på langs og kernerne fjernes med en ske. Agurken skæres i tynde skiver og drysses med salt. Skal stå i ca. 1 time. Agurkeskiverne skylles i koldt vand og presses fri for væske. Ingredienser til dressingen røres sammen. Agurkeskiver og palmehjerter blandes i en skål og dressingen hældes over
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruschetta med salt og oreganoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PistouEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronvinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommechutney 2En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os