Logo

Agurkesalat til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
del af buffet til ca 40 personer.

1 l eddike
1/2 l vand
1/2 kg sukker
10 agurker

Kog eddiken op med vand og sukker; lad det simre, til alt sukkeret er opløst.
Køl det derefter ned.
Skær agurkerne i tynde skiver, og vend dem i den kolde eddikelage.
Salaten kan tilberedes dagen før.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med kapers og peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tysk bondebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KroppingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is caffe latteFind en plads i solen og nyd en lækker kold kaffedrik
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os