Logo

Aioli til grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Aioli til grill

dressing til fisk, fjerkræ, kød og grønt, 3 dl

 

bagekartoffel på 80 g

1 fed hvidløg, revet

4 æggeblommer

2 spsk eddike

2 dl olivenolie

havsalt

evt. safran

 

Kog bagekartoflen i vand uden salt.

Mos kartoflen i en morter.

Tilsæt hvidløg og æggeblommer.

Tilsæt eddike og monter massen med olivenolie i en tynd stråle, så den ikke skiller.

Smag til med salt og evt. safran.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brunede kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Piquantesauce (til stegt sild)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-pebermarinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Besvimede druerEfter en god middag vil denne dessert være en ekstra flot afslutning inden man går over...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os