Logo

Aioli til grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aioli til grill

dressing til fisk, fjerkræ, kød og grønt, 3 dl

 

bagekartoffel på 80 g

1 fed hvidløg, revet

4 æggeblommer

2 spsk eddike

2 dl olivenolie

havsalt

evt. safran

 

Kog bagekartoflen i vand uden salt.

Mos kartoflen i en morter.

Tilsæt hvidløg og æggeblommer.

Tilsæt eddike og monter massen med olivenolie i en tynd stråle, så den ikke skiller.

Smag til med salt og evt. safran.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her