Logo

Amerikansk banan brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g sukker
100 g blødt smør
5 dl groft moset meget modne bananer (ca. 5 stk)
3 æg
2 tsk vaniljesukker
300 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1/2 tsk stødt muskat
80-100 g hakkede pecannødder eller mørk chokolade
 
Begynd med at røre smør og sukker hvidt.
Tilsæt banan og æg og rør godt.
Bland alt det tørre i en skål og bland det derefter i smørblandingen.
Fyld dejen i en 2 l. velsmurt brødform.
Bag den ved 175ºC i ca. en time.
Mærk med en nål om kagen er gennembagt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ­Sommersalat med laks og nye kartofler.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvedebrød, koldhævetDette brød er nemt og lækkert. Det skal dog hæve i 12-24 timer, så lav det i god tid. Prøv...
• Stuvet hvidkål, spidskål eller savoykål - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!