Brødet har en god konsistens og holdbarhed, det er en nem arbejdsproces. 
50 g gær 
1 spsk sukker 
3 tsk salt 
1 dl madolie 
1 æg 
1 liter lunt vand 
1 ½ til 2 kg hvedemel 
Gær og sukker blandes i en stor skål. 
Når dette er smeltet tilsættes salt olie og æg. 
Rør til en jævn masse. 
Vandet lunes i el-kedlen og tilsættes, rør. 
Melet tilsættes gradvist til en jævn dej. 
Dejen skal hæve ca. 1 time og derefter formes til 3 brød. 
Brødene hæver i forme ca. 1 time. 
(De to hævetider er til for at fravige ned til ½ time og op til 2 timer) Bages i 45 min ved 175ºC. 
Tages ud af formene og afkøl. 
Brødene har en holdbarhed på 1 uge i køleskab.