Logo

Artiskoksalat med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g emmenthaler i tern
200 g kogt letrøget skinke i tern
150 g kogte grønne bønner
1/2 iceberg hoved fintsnittet
artiskokhjerter i halve -evt. 1/2 dåse
sorte oliven
1 bdt brøndkarse
Kraft Garlic Light Dressing

Ost og skinke skæres i tern, blandes med den fintsnittede salat, de hele bønner og anrettes på et fad.
Herpå lægges de halve artiskokhjerter, oliven og brøndkarsen.
Sæt Garlic Light dressing på bordet sammen med salaten og sørg for et godt brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KasnockenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Verdens bedste kartoffelsalat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kødsauce med smelteostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os