Logo

Asiatisk sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Asiatisk sauce


#

1 dl hoisinsauce

1 dl soyasauce

1 tsk sesamolie

*

 

Rør ingredienserne sammen i en lille kasserolle.

Bring saucen i kog og tag den straks af varmen.


Server saucen til grillet and, kylling, okse- eller svinekød eller pensl den på kødet under de sidste 10 min. af stegetiden.

 

Hvis saucen er tildækket, kan den holde sig i koleskabet i op til 2 uger.




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• + SauceSovs, sauce, dyppelse, dip, dressing - kært barn har mange navne. Vi elsker sauce, fordi...
• SkinkesauceSkinkesaucen kan serveres til nye kartofler, drysset rigeligt med fintklippet dild eller...
• Sandefjord smørsauceSandefjord smørsauce er en fyldig og god smørsauce som også passer perfekt til rød fisk og...
• AppelsinsurpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os