Logo

Asiatisk sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Asiatisk sauce


#

1 dl hoisinsauce

1 dl soyasauce

1 tsk sesamolie

*

 

Rør ingredienserne sammen i en lille kasserolle.

Bring saucen i kog og tag den straks af varmen.


Server saucen til grillet and, kylling, okse- eller svinekød eller pensl den på kødet under de sidste 10 min. af stegetiden.

 

Hvis saucen er tildækket, kan den holde sig i koleskabet i op til 2 uger.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RødvinssauceDet lyder lidt finere og dyrere at servere en rødvinssauce til sin ret end "bare" en brun...
• Bigarade sauceSauce Bigarade er en klassisk fransk sauce, der indeholder smagen af appelsin. Det er en...
• GrillsauceLav selv en eller to gode sauce til sommerens grillmad. Her er både en klassisk BBQ-sauce...
• Panna cotta med passionsfrugtcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!